Jelovnik za STUDENI za produženi boravak

Kategorija: Ručak za produženi boravak Objavljeno: Petak, 26 Listopad 2018 Napisao/la Antonia

Jelovnik:

 

Ponedjeljak

Utorak

Srijeda

Četvrtak

Petak

5. - 9.11.

PILEĆI BATACI

PIRE KRUMPIR

 

PAŠTA BOLONJEZ

 

POHANA PILETINA

BLITVA

SVINJSKI KARE

VARIVO OD LEĆE

TJESTENINA S TUNJEVINOM

12.-16.11.

MESNE OKRUGLICE

PIRE KRUMPIR

JUNETINA S POVRĆEM

PEČENI BATACI

RIZI-BIZI

PILEĆI FILE

PRILOG OD POVRĆA

RIŽOTO OD KOZICA

19.-21.11.

PILETINA S POVRĆEM

TJESTENINA KARBONARA

SVINJSKI KARE S VARIVOM OD LEĆE

PILEĆI RIŽOTO

RIBLJI FILE S BLITVOM

26.-30.11.

JUNETINA U UMAKU OD POVRĆA

PILETINA

GRAŠAK I RIŽA

PAŠTA BOLONJEZ

SVINJSKI KARE

VARIVO OD MAHUNA

TJESTENINA S KOZICAMA

 

Uz glavno jelo obrok sadrži:  juha 2-3 x tjedno, salata, kruh, napitak i desert (voće, jogurt, kolač, puding, palačinke)

Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s nabavom namirnica.

Hitovi: 52

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice