Boravkaši slave

Kategorija: Produženi boravak
Objavljeno: Petak, 24 Prosinac 2021
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

Stigao je i zadnji dan nastave prvog polugodišta, a boravkaši su ga proveli u igri i veselju sa učiteljicom Martom! Osim božićne proslave, imali smo i rođendansku proslavu. Kraj današnje nastave smo zaokružili pjesmom i lijepim željama!

Pogledajte kako smo super! https://youtu.be/nDvSrbdar84

Opširnije:Boravkaši slave

Božićna radionica u produženom boravku

Kategorija: Produženi boravak
Objavljeno: Srijeda, 22 Prosinac 2021
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

Naša vrijedna dječica su i ove godine bila aktivna u izradi božićnih stvarčica. Pogledajte u fotogaleriji kako nam je bilo veselo i lijepo!

Opširnije:Božićna radionica u produženom boravku

Božićna kuharica

Kategorija: Produženi boravak
Objavljeno: Srijeda, 15 Prosinac 2021
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

Učenici produženog boravka sa svojom učiteljicom Martom pripremaju razne deserte. Ovoga puta su spremali tri božićna kolača koje smo spremili u našu online kuharicu. Zavirite i pogledajte kako su uživali naši boravkaši!

https://read.bookcreator.com/6plXl0gXeBPYc5V0V3FpuXw5Sp33/IqeIMvcXR4OaAX7e62HzlA

Produženi boravak

Kategorija: Produženi boravak
Objavljeno: Ponedjeljak, 25 Listopad 2021
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

Produženi boravak u našoj se školi provodi u kombiniranom odgojno-obrazovnom radu koji obuhvaća učenike 1. i 2. razreda, a trenutno broji 17 učenika. U sigurnom i poticajnom školskom okružju, igri i suradnji učenike se uči kako samostalno i redovito učiti, potiču se sposobnosti učenika, vještine komunikacije, suradnje, pomaganja. Djeca rade samostalno, a učiteljica se posvećuje manjim grupama ili pojedinom djetetu. Pomažu onima kojima je pomoć neophodna i na taj način potiče razvoj samostalnosti učenika. Osim individualnog rada, važnu ulogu ima i suradnički rad. Cilj ovakvog rada je pripremiti dijete za samostalno pisanje zadaće i učenja kod kuće. Također, važno je svakodnevno zadovoljiti potrebu učenika za kretanjem i boravkom na zraku provođenjem različitih rekreativnih igra po slobodnom izboru učenika.

Opširnije:Produženi boravak

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice