STEAM - Jabuka

Objavljeno: Utorak, 20 Listopad 2020
Napisao/la Marina Lisica

Danas smo obilježili svjetski dan jabuka na STEM način. Kroz šest različitih postaja, profesorica Ana Tadić Marjanović i sedmaši su izvodili eksperimete s jabukama, učili o životnom ciklusu ove voćke, izradili štrudlu, degustirali jabuke, ispitali gustoću jabuke te pravili tornjeve od jabuka.

Opširnije:STEAM - Jabuka

Radionice iz astronomije

Objavljeno: Utorak, 20 Listopad 2020
Napisao/la Marina Lisica

U organizaciji Zajednice tehničke kulture Zadarske županije i Hrvatskog astronomskog društva, učenici 2.b razreda prisustvovali su radionicama i predavanjima iz astronomije

Opširnije:Radionice iz astronomije

Školsko natjecanje iz slovkanja

Objavljeno: Utorak, 20 Listopad 2020
Napisao/la Marina Lisica

Povodom Europskog dana jezika održano je u našoj školi 25. rujna školsko natjecanje iz slovkanja pod nazivom Spelling Bee School Competition. U natjecanju je sudjelovalo dvanaest učenika šestih razreda koji su prethodno osvojili prva četiri mjesta u svojim razredima. U aktivnosti slovkanja su sudjelovali svi učenici triju šestih razreda prošlu i početkom ove školske godine na redovnoj i dodatnoj nastavi. Prva četiri mjesta u razrednom natjecanju  6.a razreda osvojili su Ante Lisica, Luna Kandić, Aurora Anka Sikirić i Lucija Lordanić, u 6.b  Marija Siketić, Tončica Sović, Sara Šindija i Natanael Šindija, a u 6.c razredu Lorena Šimunić, Lucija Fuzul, Paula Lalić i Gabriela Sikirić.

Opširnije:Školsko natjecanje iz slovkanja

Klokan bez granica

Objavljeno: Utorak, 20 Listopad 2020
Napisao/la Marina Lisica

Matematičko natjecanje "Klokan bez granica" održano je u našoj školi 17.rujna 2020. Ove je godine osim kasnijeg datuma, bila drugačija i organizacija natjecanja jer je svaki razred  pisao u svojoj učionici uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Sudjelovalo je  54 učenika koji vole matematičke izazove.

Opširnije:Klokan bez granica

Tjedan za darovite

Objavljeno: Utorak, 20 Listopad 2020
Napisao/la Marina Lisica

Osnovna škola Stjepana Radića Bibinje organizirala je radionice za darovite učenike u razdoblju od 31. kolovoza 2020. do 4. rujna 2020. Učenici petih i šestih razreda sudjelovali su na radionicama iz Matematike s učiteljicom Monikom Peša, učenici šestih razreda na radionicama kritičkog mišljenja s knjižničarkom Marijanom Pavić, a učenici trećih razreda na radionicama Engleskog jezika s učiteljicom Marinom Lisica. 

Opširnije:Tjedan za darovite

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice