Vrhunac kreativnosti: predstavljeni logo i himna škole!

Objavljeno: Ponedjeljak, 18 Svibanj 2015 Napisao/la Administrator

Povodom Dana škole i ove smo godine održali tradicionalnu priredbu u popodnevnim satima 14. svibnja. Nastupali su i veliki i mali te nas sve oduševili svojim dobro uvježbanim izvedbama.

Učenici 2. a razreda plesali su na pjesmu Hajde da ludujemo, a pripremila ih je profesorica Jordana Sikirić. Igrokaz naziva Ljubav sunčeve djece izveli su učenici 2. b razreda, a njihove kolegice su otpjevale pjesmu Bubamarac. Razred 2. c pokazao nam je veselu koreografiju na pjesmu U ime ljubavi, pod vodstvom Bernardice Šindije dok su učenici 4. a razreda izveli igrokaz Zaljubitis koji nas je zabavio i nasmijao, a pripremila ih je Marija Vuica. Drugi po redu igrokaz Tajna jednog imenika izveli su učenici 4. b razreda pod vodstvom učiteljice Marije Sorić. Laganu ljubavnu pjesmicu otpjevao nam je zbor djevojčica iz 1. a razreda, koje je pripremila učiteljica Dijana Budiša. Igrokaz U spremniku za papir prikazale su nam Marta i Modena, a uvježbala ih je učiteljica Ljilja Delija. Pjesmicu London bridge is falling down izveli su nam treći razredi s nastavnicom Martom Lisicom, a pjesmu Nene Blana Rijeka snova izveo nam je naš školski zbor uz pratnju gitare nastavnice Dijane. Igrokaz na njemačkom jeziku učenica 5-ih i 6-ih razreda bio nam je posebno zanimljiv, a pripremila ga je profesorica Silvija Sikirić.

Poseban je dojam ostavio naš osmaš Luka Režan svojom uvjerljivom izvedbom iz drame Škrtac s kojom je ove godine nastupao na državnoj razini LiDraNa. Luka je izveo i duet zajedno s Petrom Bralić, i to Gibonnijevu pjesmu Dvije duše, uz pratnju nastavnika Josipa Džape. Tom smo izvedbom došli do vrhunca predstave, kad su predstavljeni školski logo i himna škole. Pobjednici koji dolaze iz 5. b i šestih razreda čiji su stihovi odabrani za školsku himnu nagrađeni su izletom na koji idu svi učenici u razredu, a pobjednica u osmišljavanju loga Marija Vrkić slikom našeg bibinjskog slikara Marina Bralića. Priredba je tako prošla u izuzetno ugodnom, veselom i stvaralačkom ozračju, a mi smo je popratili i slikama.

Sana Lisica, 7. a

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice