×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/bibinje1/public_html/images/priredba-dan-skole-2015
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/priredba-dan-skole-2015

Vrhunac kreativnosti: predstavljeni logo i himna škole!

Objavljeno: Ponedjeljak, 18 Svibanj 2015 Napisao/la Administrator

Povodom Dana škole i ove smo godine održali tradicionalnu priredbu u popodnevnim satima 14. svibnja. Nastupali su i veliki i mali te nas sve oduševili svojim dobro uvježbanim izvedbama.

Učenici 2. a razreda plesali su na pjesmu Hajde da ludujemo, a pripremila ih je profesorica Jordana Sikirić. Igrokaz naziva Ljubav sunčeve djece izveli su učenici 2. b razreda, a njihove kolegice su otpjevale pjesmu Bubamarac. Razred 2. c pokazao nam je veselu koreografiju na pjesmu U ime ljubavi, pod vodstvom Bernardice Šindije dok su učenici 4. a razreda izveli igrokaz Zaljubitis koji nas je zabavio i nasmijao, a pripremila ih je Marija Vuica. Drugi po redu igrokaz Tajna jednog imenika izveli su učenici 4. b razreda pod vodstvom učiteljice Marije Sorić. Laganu ljubavnu pjesmicu otpjevao nam je zbor djevojčica iz 1. a razreda, koje je pripremila učiteljica Dijana Budiša. Igrokaz U spremniku za papir prikazale su nam Marta i Modena, a uvježbala ih je učiteljica Ljilja Delija. Pjesmicu London bridge is falling down izveli su nam treći razredi s nastavnicom Martom Lisicom, a pjesmu Nene Blana Rijeka snova izveo nam je naš školski zbor uz pratnju gitare nastavnice Dijane. Igrokaz na njemačkom jeziku učenica 5-ih i 6-ih razreda bio nam je posebno zanimljiv, a pripremila ga je profesorica Silvija Sikirić.

Poseban je dojam ostavio naš osmaš Luka Režan svojom uvjerljivom izvedbom iz drame Škrtac s kojom je ove godine nastupao na državnoj razini LiDraNa. Luka je izveo i duet zajedno s Petrom Bralić, i to Gibonnijevu pjesmu Dvije duše, uz pratnju nastavnika Josipa Džape. Tom smo izvedbom došli do vrhunca predstave, kad su predstavljeni školski logo i himna škole. Pobjednici koji dolaze iz 5. b i šestih razreda čiji su stihovi odabrani za školsku himnu nagrađeni su izletom na koji idu svi učenici u razredu, a pobjednica u osmišljavanju loga Marija Vrkić slikom našeg bibinjskog slikara Marina Bralića. Priredba je tako prošla u izuzetno ugodnom, veselom i stvaralačkom ozračju, a mi smo je popratili i slikama.

Sana Lisica, 7. a

{gallery}priredba-dan-skole-2015{/gallery}

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice