Ususret Božiću

Kategorija: Događanja
Objavljeno: Petak, 01 Prosinac 2023
Napisao/la Ana Frleta

U radosti iščekivanja jednog od najvećih kršćanskih blagdana, 8.b razred naše škole sa svojom razrednicom Jasminkom Adžić Sikirić organizirao je radionice izrade božićnih jaslica koje je vodio g. Konestabo, otac našeg učenika 8.b razreda Ivana Konestaba. Ovo je jedan lijep primjer suradnje i doprinosa roditelja školi kroz učenje novih vještina i zahvalni smo g. Konestabu na izdvojenom vremenu i strpljenju u prenošenju svojeg znanja i umijeća u izradi jaslica. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u galeriji.

 

Palim svijeću za Vukovar i Škabrnju

Kategorija: Događanja
Objavljeno: Ponedjeljak, 20 Studeni 2023
Napisao/la Jasminka Adžić Sikirić
Učenici viših razreda naše škole sa svojim razrednicama su i ove godine obilježili sjećanje na žrtve Vukovara i Škabrnje te molitvom i paljenjem lampiona izrazili zahvalnost i sjećanje na one koji su dali ono najvrjednije za slobodnu nam Hrvatsku - život.
Neka im je vječna slava i hvala.

Sjećanje na žrtve Vukovara i Škabrnje

Kategorija: Događanja
Objavljeno: Petak, 17 Studeni 2023
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

 

Opširnije:Sjećanje na žrtve Vukovara i Škabrnje

Tjedan zdravog doručka

Kategorija: Događanja
Objavljeno: Petak, 20 Listopad 2023
Napisao/la Antonia Budanko Brkić

Od 16. do 20. listopada svi učenici naše škole su učili i ponavljali znanja o zdravoj prehrani i konzumirali zdravi doručak.

Učenici 4.a razreda su zajedno sa svojom učiteljicom svaki dan pričali o potrebi uzimanja zdravih namirnica i koliko je njihova konzumacija važna za ljudsko zdravlje. Istraživali su vrstu i porijeklo namirnica koje su doručkovali.

Na kraju tjedna zajednički su izradili plakat. 

Opširnije:Tjedan zdravog doručka

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice