Pohvalnice ZnatiŽeljiMircima

Kategorija: Knjižnica Objavljeno: Srijeda, 14 Lipanj 2023 Napisao/la Marijana Pavić

 Naš školski projekt poticanja čitanja, znatiželje i timskog rada namijenjen učenicima četvrtih razreda pod nazivom ZnatiŽeljiMirci okončan je podjelom pohvalnica svim učenicima koji su sudjelovali te nagrada onima koji su se u radu najviše istaknuli.

Ove školske godine u projektu su sudjelovali učenici 4.a, 4.b i 4.c razreda koji su tijekom godine u timovima ili parovima odrađivali projektne zadatke iz raznovrsnih tema te ih prezentirali na satovima unutar svojih razrednih odjeljenja. Svaki tim svoju je temu obradio na svoj način, a tijekom rada vodila ih je i usmjeravala školska knjižničarka koja je pripremila literaturu te poticajne ideje za razradu teme. Na taj su način nastali zanimljivi plakati, straničnici,  društvene igre, bojanke, kvizovi, pokusi te su pročitane i predstavljene brojne slikovnice, priče, enciklopedije, priručnici i časopisi.  

Na kraju nastavne godine sakupili smo sve radove, napravili zajednički osvrt na rad svakog tima te javnim glasovanjem odabrali najuspješnije grupe i pojedince koji su se istaknuli u radu te su nagrađeni prigodnim nagradama koje su izvlačili u tomboli, a svi su učenici dobili pohvalnice za sudjelovanje u projektu.

Djelić atmosfere ssa satova ZnatiŽeljiMiraca možete pogledati u videu: https://youtu.be/XT2lMcIc1L0 

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice