Jelovnik:
|
Ponedjeljak |
Utorak |
Srijeda |
Četvrtak |
Petak |
5. - 9.11. |
PILEĆI BATACI PIRE KRUMPIR
|
PAŠTA BOLONJEZ
|
POHANA PILETINA BLITVA |
SVINJSKI KARE VARIVO OD LEĆE |
TJESTENINA S TUNJEVINOM |
12.-16.11. |
MESNE OKRUGLICE PIRE KRUMPIR |
JUNETINA S POVRĆEM |
PEČENI BATACI RIZI-BIZI |
PILEĆI FILE PRILOG OD POVRĆA |
RIŽOTO OD KOZICA |
19.-21.11. |
PILETINA S POVRĆEM |
TJESTENINA KARBONARA |
SVINJSKI KARE S VARIVOM OD LEĆE |
PILEĆI RIŽOTO |
RIBLJI FILE S BLITVOM |
26.-30.11. |
JUNETINA U UMAKU OD POVRĆA |
PILETINA GRAŠAK I RIŽA |
PAŠTA BOLONJEZ |
SVINJSKI KARE VARIVO OD MAHUNA |
TJESTENINA S KOZICAMA |
Uz glavno jelo obrok sadrži: juha 2-3 x tjedno, salata, kruh, napitak i desert (voće, jogurt, kolač, puding, palačinke)
Škola ima pravo izmjene jelovnika u slučaju poteškoća s nabavom namirnica.
Hitovi: 2161