Može li se matematika učiti vani?

U petak 29. 5. 2020. učenici 4. a i 4. b razreda ponavljali su redoslijed računskih operacija te tablicu množenja na suncu s učiteljicom Matematike Monikom Peša. Bila je to suradnja predmetne i razredne nastave kao i prilika učenicima da se upoznaju s učiteljicom koja će im predavati Matematiku sljedeće školske godine.

Opširnije...

Obilježavanje Dana Europe

Naša škola se pridružila obilježavanju Europskog tjedna (od 2. do 9. svibnja) i Dana Europe (9. svibnja). Na virtualnom danu otvorenih vrata EU projekata u organizaciji Informacijskog centra Europa Direct Zadar (EDIC Zadar) kratkim video uratkom predstavili smo naš Erasmus+ projekt "Mogu više". Video uradak je objavljen na facebook stranici EDIC Zadar.

Video uradak možete pogledati na sljedećoj poveznici "Mogu više" video

Svjetski dan plesa

Učenici petih i sedmih razreda obilježili su 29. 4. Svjetski dan plesa sa svojom učiteljicom Hrvatskog jezika, Jasminkom Adžić-Sikirić. Taj dan plesali su svojim prijateljima, roditeljima, braćom, sestrama i kućnim ljubimcima vođeni motom plesom protiv virusa.

Plesom protiv virusa

Dan planete Zemlja

Naši učenici su povodom obilježavanja Dana planete Zemlja bili jako vrijedni te su sa svojom učiteljicom Hrvatskog jezika, Marijanom Kandić, radili padlete u kojima iznose svoja mišljenja kako oni mogu zaštititi planet Zemlju. 

Padlet 6. a

Padlet 6. b

Padlet 8. a

Padlet 8. b

 

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice