CLIL – Europske države i glavni gradovi

U utorak 22. rujna 2020. nastavnica Geografije Marija Mrkić i nastavnica Engleskog jezika Nina Lonić održale su sat Geografije na engleskom jeziku koristeći CLIL metodu. Tema sata je bila ponavljanje položaja i najvažnijih činjenica 30 europskih država i gradova te obrada naziva istih država i gradova na engleskom jeziku.

Opširnije...

Školsko natjecanje iz slovkanja

Povodom Europskog dana jezika održano je u našoj školi 25. rujna školsko natjecanje iz slovkanja pod nazivom Spelling Bee School Competition. U natjecanju je sudjelovalo dvanaest učenika šestih razreda koji su prethodno osvojili prva četiri mjesta u svojim razredima. U aktivnosti slovkanja su sudjelovali svi učenici triju šestih razreda prošlu i početkom ove školske godine na redovnoj i dodatnoj nastavi. Prva četiri mjesta u razrednom natjecanju  6.a razreda osvojili su Ante Lisica, Luna Kandić, Aurora Anka Sikirić i Lucija Lordanić, u 6.b  Marija Siketić, Tončica Sović, Sara Šindija i Natanael Šindija, a u 6.c razredu Lorena Šimunić, Lucija Fuzul, Paula Lalić i Gabriela Sikirić.

Opširnije...

Tjedan za darovite

Osnovna škola Stjepana Radića Bibinje organizirala je radionice za darovite učenike u razdoblju od 31. kolovoza 2020. do 4. rujna 2020. Učenici petih i šestih razreda sudjelovali su na radionicama iz Matematike, učenici šestih razreda na radionicama kritičkog mišljenja, a učenici trećih razreda na radionicama Engleskog jezika. 

Opširnije...

Može li se matematika učiti vani?

U petak 29. 5. 2020. učenici 4. a i 4. b razreda ponavljali su redoslijed računskih operacija te tablicu množenja na suncu s učiteljicom Matematike Monikom Peša. Bila je to suradnja predmetne i razredne nastave kao i prilika učenicima da se upoznaju s učiteljicom koja će im predavati Matematiku sljedeće školske godine.

Opširnije...

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice