Božićne čestitke

Učenici 8.b razreda na satovima Hrvatskog jezika, sa svojom učiteljicom Marijanom Kandić, pravili su božićne čestitke u posebnom programu Canva. Nakon što je na tečaju "ICT in my Classroom" u sklopu Erasmus+ projekta radila u ovom programu, kolegica je stečene vještine odlučila prenijeti i na učenike. Svi su zajedno unaprijedili svoje informatičko znanje, pokazali kreativnost i maštovitost.

Diseminacija

Diseminacija sadržaja i aktivnosti s tri mobilnosti: "Photo and Video Making in our Classroom" - Jasminka Adžić-Sikirić, "ICT in my Classroom" - Marijana Kandić, "Fluency and English Language Development for Educational Staff" - Marija Mrkić, na drugoj sjednici Učiteljskog vijeća 19.12.2019. godine.

Opširnije...

Domaća zadaća

Učenici 8. a i 8. b razreda za domaći rad iz Matematike su imali napraviti kružnice u prirodi. Koliko su uspješni bili procijenite sami.

Nastava na otvorenom 4

I naši osmaši su učili Matematiku vani na otvorenom. Sa učiteljicom Monikom Peša, u srijedu 11. prosinca 2019., učenici 8.a i 8. b razreda su u dvorištu škole testirali Pitagorin poučak.

         

Ustanove

Školsko zvono

Korisne poveznice